Contact Mihaela Florescu

Programează o întâlnire!

Sunt entuziasmată să ofer servicii de consiliere în carieră pentru cei care doresc să-şi descopere pasiunea şi să-şi găsească drumul în viaţă! Fie că eşti la început de drum, în căutarea vocaţiei tale sau a rolului care ţi se potriveşte, fie că eşti pe parcursul călătoriei tale şi îţi doreşti să creşti satisfacţia profesională şi aptitudinile în rolul actual, sunt aici să te susţin şi să te ajut să-ţi atingi obiectivele!

Completează acest formular și te voi contacta în maxim 2 zile lucrătoare.

Ce anume te interesează să obții de la această întâlnire?

Întrebări frecvente

De ce e important să apelez la un consilier în carieră?

Este important să apelezi la un consilier în carieră deoarece acesta poate oferi o privire obiectivă și personalizată asupra situației tale profesionale, poate ajuta la clarificarea obiectivelor tale și poate oferi sugestii și strategii pentru a-ți atinge aceste obiective.

Cu ce mă poate ajuta un consilier în carieră?

Un consilier în carieră poate ajuta prin identificarea abilităților și intereselor tale, evaluarea opțiunilor tale de carieră, oferirea de informații despre piața muncii și diverse industrii, ajutor în elaborarea unui plan de acțiune și îmbunătățirea abilităților de comunicare și negociere în carieră.

Există o vârstă recomandată pentru a face schimbări în carieră?

Nu există o vârstă recomandată specifică pentru a face schimbări în carieră. Schimbările în carieră pot fi făcute la orice vârstă, atunci când simți că este momentul potrivit pentru tine.

Ce este, de fapt, o carieră?

O carieră este drumul profesional pe care îl urmează o persoană de-a lungul vieții, incluzând educația, experiența de muncă, evoluția în carieră și realizările profesionale.

Pot avea o carieră de succes și fără a fi pasionat de ceea ce fac?

Este posibil să ai o carieră cu un nivel ridicat de satisfacție profesională fără a fi pasionat de ceea ce faci, dar este mai dificil să te menții motivat și dedicat pe termen lung. Pasiunea poate fi un impuls important în a găsi satisfacție în munca ta și în a-ți atinge obiectivele profesionale. În plus, pasiunea poate aduce energie și creativitate în cariera ta, ceea ce poate ajuta la obținerea unui succes durabil.

Ce impact are starea mea emoțională asupra carierei mele?

Starea emoțională poate avea un impact semnificativ asupra carierei tale. Emoțiile pozitive pot îmbunătăți performanța la locul de muncă și te pot ajuta să îți atingi obiectivele profesionale mai ușor. Pe de altă parte, emoțiile negative, cum ar fi stresul sau neîncrederea, pot avea un impact negativ asupra performanței și pot limita creșterea profesională. Este important să îți recunoști starile emoționale astfel încât să le poti gestiona pentru a avea o carieră de succes.

Alătură-te comunității noastre și descoperă lucruri noi despre tine și ce îți place să faci.

Fii la curent cu cele mai noi informații, evenimente și oportunități prin intermediul rețelelor noastre sociale precum Facebook, Instagram, LinkedIn sau prin abonarea la newsletter-ul nostru. Interacționează cu alți membri ai comunității, schimbă idei, împărtășește experiențele tale și începe să te dezvolți prin intermediul activităților tale preferate. Nu rata această șansă de a te conecta cu ceilalți care își împărtășesc pasiunile și interesele tale, alătură-te comunității noastre acum