Descoperă mentorii noștri

Mihaela Florescu

Mihaela Florescu

Consilier Vocațional

Mă dedic de peste 20 de ani dezvoltării angajaților într-o companie multinațională, iar indiferent de rolurile pe care le-am avut, am fost mereu implicată în proiecte care au pus angajații în centrul atenției [Employee Experience, People Development, Recruiting & Retention, Internal Communication, Reward & Recognition etc.].

Luis Nunes

Luis Nunes

Instructor Capoeira

Am început călătoria mea cu capoeira în 2008, în orașul Trofa din Portugalia. La început, ceea ce m-a atras la acest sport a fost acrobația. Am fost captivat de modul în care practicanții își mișcau corpul într-un mod atât de grațios și fluid. Dar pe măsură ce am descoperit cultura și filosofia capoeirei, am realizat că era mult mai mult decât doar acrobația. Capoeira este un stil de viață și cuprinde multe alte arte, inclusiv dansul, artele martiale, muzica, întinderea musculaturii și antrenamentul de putere.

Kiana Chapman

Kiana Chapman

Yoga Trainer

Aliquam eleifend maximus libero bibendum hendrerit. Sed diam dui, dictum vel mauris id, tincidunt gravida leo.

Partenerii noștrii

Alătură-te comunității noastre și descoperă lucruri noi despre tine și ce îți place să faci.

Fii la curent cu cele mai noi informații, evenimente și oportunități prin intermediul rețelelor noastre sociale precum Facebook, Instagram, LinkedIn sau prin abonarea la newsletter-ul nostru. Interacționează cu alți membri ai comunității, schimbă idei, împărtășește experiențele tale și începe să te dezvolți prin intermediul activităților tale preferate. Nu rata această șansă de a te conecta cu ceilalți care își împărtășesc pasiunile și interesele tale, alătură-te comunității noastre acum